ОвенПрочетете ощеВъзможно е да заживеете  в своите любовни фантазии. Намалете

...
ОвенПрочетете ощеВъзможно е да заживеете  в своите любовни фантазии. Намалете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10 май: Нова любов за Везни, Водолей- говорете с колегите си

Овен
Прочетете още
Възможно е да заживеете  в своите любовни мечти. Намалете малко равнището на идеализма, с което се пробвате да живеете. Преразгледайте още веднъж действителността и по този начин в действителност ще се почувствате по-земни през днешния ден. Обърнете внимание, че е значимо освен какво говорите вие, а да се вслушвате в това, което другите ви споделят. Това не значи, че би трябвало да приемете непознатите възгледи незабавно, а просто да изслушате други гледни точки. Най-после планетите ще са в удобно разположение във връзка с връзката ви с сътрудници, шефове и клиенти. Всичко, което до в този момент ви е създавало терзания, в този момент към този момент ще бъде изяснено.

 

Телец

Използвайте новите запознанства освен за занимания, а и за реализиране на нещо ново, опознаване на нови хора и ползи. Бъдете бдителни при вземането на решения, изключително в случай че би трябвало сами да го вършиме. След обширен обзор и разбор на всичко свършено до в този момент, към този момент ще можете умерено да се заемете с новите планове, които ви чакат. Бъдете уверени в това, което вършиме и не се съмнявайте в триумфа си. Опитайте се да не се съсредоточавате единствено върху огромните разноски на ежемесечна база, а обърнете внимание и на дребните такива, които карат парите ви да се топят ден след ден.

 

Близнаци

Изключително обещаващ ден в бранша на любовта. От необвързаните до фамилните ще блика предпочитание за романтика. Бъдете дискретни в демонстрирането на възприятията си, с цел да подсилите любовната мистичност. Най-важното, което би трябвало да запомните през днешния ден е, че не би трябвало да позволявате напрежението от работата ви да вреди на психологичното ви здраве. Ако това значи да отделите повече време за отмора и за себе си, то не се колебайте да го извършите. Меркурий може да ви даде чудесни финансови хрумвания и да ви показа положителни практики за вложение през днешния ден. Възползвайте се от това преимущество през което евентуално ще преминете.

 

Рак

Конфликтите в фамилията, които предстоят, в действителност няма да ви доведат до нещо неприятно, в противен случай, ще ви накарат да осъзнаете много истини, които може би до момента сте пренебрегвали. Бъдете деликатни през днешния ден в общуването с клиенти и бизнес сътрудници. Постарайте се да не закъснявате за закрепените срещи и да не проточвате прекалено много диалозите. Възможно е да ви изпратят по работа на няколко места близки до работното ви място. Днес, може да ви се наложи да работите два пъти повече и да харчите на половина по-малко, единствено и единствено да се задържите на повърхността и да не влизате в заеми. Всичко, което зависи от вас, ще бъде спазено, само че няма да е по никакъв начин елементарно.

 

Лъв

Може би през днешния ден ще постигнете една от фантазиите си и това ще ви накара да повярвате в себе си още повече. Възможно е и да срещнете нов човек в живота си в който да се влюбите до уши. Може да си мислите, че кариерата ви ще пострада, поради една позволена неточност, само че в действителност няма да е толкоз съдбовно, колкото очаквате. Ще натрупате опит, с цел да се справяте по-добре в последващи сходни обстановки.  Мнозина от вас ще почувстват, че им е нужна повече сила, с цел да се оправят с финансовите проблеми, които могат да зародят. Така, че просто бъдете търпеливи.

 

Дева

Точно през този ден в, в случай че сте брачно обвързани, не би трябвало да пренебрегвате колегата, който е допустимо да изпитва ревнивост. Марс и Венера са в спор и тази позиция може да докара до съществени проблеми. Много е евентуално през днешния ден да бъдете изпратени да свършите в различен офис избран ангажимент. Няма да можете да откажете, тъй че планирайте деня си съгласно това, че ви чака. Днес парите ще дойдат при вас с лекост, без доста старания от ваша страна. Харчете ги рационално, защото елементарно извоюваните пари бързо се харчат, без доста обсъждане и плануване.

 

Везни

Венера ще провокира превличането през днешния ден. Възможно  да се появи нова тръпка или огромна обич. И въпреки всичко бъдете рационални в любовта, недейте да се отдавате напълно.  Постарайте се да сте оптимално фокусирани върху работата си, защото ще има много разсейващи фактори, които може да се отразят отрицателно на работният развой. Звездите през днешния ден ще са на ваша страна, с цел да постигнете финансовите цели, които сте си сложили. Определено ще сте доста разчувствани от постигнатото.

 

Скорпион

Има възможност от раздели, връзката ви може и да е мощна, само че би трябвало да се крепи, тъй като доверието бързо се губи. Необвързаните ще имат опция да завържат много инцидентни връзки през този ден. Не губете вяра, в случай че нещата в работата ви не вървят. Малко повече старания и непримиримост, и всичко ще си пристигна на мястото. Звездите ще ви поддържат да не спирате да се стремите към високи достижения и да не се примирявате с дребното. Подгответе се да похарчите парични средства за фамилията и околните ви другари през този ден. Денят е добър за всевъзможни финансови дейности, купувайте без да се притеснявате.

 

Стрелец

Навярно ще се радвате на естетика във връзката си и даже склонността ви да вършиме опити за забежки ще изчезнат крепко пушек. Ще засвидетелствате  почитание освен към колегата си, само че и към околните и приятелите си. Работете неуморно през днешния ден, защото скоро всичко ще ви се изплати. Действайте със храброст и увереност в служебните каузи, с цел да се издигате в кариерата. Днес ще имате опцията да планирате умерено финансовите си тактики. Вашите финансови резултати ще са правопропорционални на напъните, които сте положили.

 

Козирог

Бъдете деликатни с обещанията, които вършиме и дейностите си. Много добре преценявайте всичко, даже и словата, които ще изречете пред половинката си през днешния ден. Ще бъдете изправени пред алтернативата, дали да приемете обещано предложение за сложен ангажимент или да отидете на бизнес среща, която може да се окаже много напрегната. Вероятно, още веднъж сте на път към финансова рецесия, само че една сполучлива договорка може да ви помогне да изплувате. Пресейте деликатно всички оферта и приемете най-изгодната за вас.

 

Водолей

Венера планува нещо скандално да се случи, вероятно вие ще бъдете в центъра на събитията. Възможно е през днешния ден да осъзнаете, че някои другари от вашето обграждане, които сте мислели за много близки, работят против вас в личностен проект. Нещата в работата ви може да не вървят добре, заради липса на връзка сред всеки член от екипа ви. Опитайте се да говорите с някой от сътрудниците, на който имате доверие и дружно да разрешите разногласията и недоразуменията. Опитайте се да избегнете нещо, което звучи като бързо замогване, защото това може да докара до финансови загуби в края на деня.

 

Риби

Навярно ще откриете нов баланс сред вашите лични потребности и тези на колегата ви. Също по този начин е неотложно да си изясните, кои са хората, които са на ваша страна и имат същите фантазии като вас. Тези от вас, които работят в областта на продажбите, през днешния ден ще имат много сполучлив ден. Ще бъдете извънредно натоварени с работа, само че напъните ви няма да бъдат напразни. Прегледайте главно бюджета си и започнете да очертавате своите желания и цели, редом с това определете, какъв брой пари ще ви са нужни, с цел да стигнете до триумфът.

 

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

 

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР